Oletko graafikko tai mainostoimisto?

Tarjoa asiakkaillesi täysin räätälöidyt nettisivut, suunnittelemalla ja koodaamalla yksilölliset teemat alusta asti. On monta hyvää syytä, miksi räätälöity teema on parempi kuin valmis pakettiteema, mutta yksilöllisessä tapauksessa homma pelkistyy kolmeen asiaan:

Laatu

Räätälöity teema on parempaa laatua siitä yksinkertaisesta syystä, että se on suunniteltu täysin asiakkaan tarpeiden ehdoilla. Yksilölliset artikkeli-tyypit ja kentät antavat mahdollisuuden luoda erikoistuneita sivustoja, joiden ylläpito on myös helpompaa ja yksinkertaisempaa.

Arvo

Räätälöidyllä teemalla on korkeammat alkukustannukset kuin valmiilla teemalla, mutta valmiin teeman elinkaari voi olla merkittävästi lyhyempi. Valmiit teemat usein nojaavat kolmannen osapuolen resursseihin ja vaativat jatkuvaa päivitystä pysyäkseen turvallisina. Useimmilla teemoilla on noin puolen vuoden päivityselinkaari, minkä jälkeen ne hajoavat. Räätälöity teema kestää vuosikausia.

Helpompi elämä

Et joudu enää tappelemaan teemojen tai yhteensopivuuden ongelmien kanssa. Pidä huolta asiakkaista tarjoamalla paras mahdollinen sivusto. Sitten, voit nostaa jalat pöydälle ja olla huolehtimatta, kun prosessin tekninen puoli on hoidossa. Tarjoan mainostoimistoille myös alennusta WP-Turva palvelusta, joka on täysin uudelleen-brändättävissä. Lisää hintaan oma prosentti ja uudelleenmyy se voitolla.

Miksi Diginörtti?

  • Yli 10 vuotta kaupallista kokemusta WordPressin koodauksesta
  • Diginörtti on rekisteröity Suomessa eikä ulkoista työtä muualle
  • Tekninen tuki on aina saatavilla puhelimitse, sähköpostin tai live-chatin kautta
  • Täysi valikoima palveluita ja työkaluja, mukaan lukien hosting-, turva- ja ylläpidon palvelut
3 syytä koodata räätälöity teema.